Skip to content

Jr. Space Manager

Amersfoort€ 2.600 - € 2.800 per maandRetail Services

Functieomschrijving

Als Jr. Space Manager bij onze partner Category en Trade Company denk je actief mee over de inrichting en optimalisatie van de schappen van verschillende retailers. De ervaren specialisten van CT Company hebben al een groot aantal retailers en leveranciers geholpen hun merken en formules te laten groeien en de shopper hiervan te laten profiteren. Heb jij de ambitie de jongste aanwinst in hun team te worden & start jij hier je carrière tot allround retail-specialist? 


In deze functie van 32-40 u/wk werk je nauw samen met collega’s van andere afdelingen binnen een retail organisatie. Afdelingen als Category management, Formule management, Winkel operatie en Supply chain. Als Space manager denk je actief mee over de inrichting en optimalisatie van het schap. Je levert een actieve bijdrage in overleggen met de verschillende stakeholders in het proces. Het verbeteren van schappen is een complex proces en als Space manager bewaak je al deze processtappen.


Wat kun je van deze functie verwachten?

  • Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en optimaliseren van schappenplannen op basis van analyses en inzichten;
  • Een afwisselende job waar je het verschil kunt maken;
  • Een plezierige werkomgeving met coaching en training on the job;
  • Verschillende interne opleidingen, o.a. Space management & Category management.


Organisatie en het team 

The Category & Trade Company is dé specialist voor (Online) Category management, Trade marketing, Data & analytics, Space management, Formule management en Space- & floorplanning software solutions. Ze werken samen met, en voor, retailers en leveranciers in food, non food en foodservice.

Vereisten

Jij bent een enthousiast analytisch talent, dat zich goed kan verplaatsen in de shopper en ervan houdt om producten efficiënt op het schap te plaatsen. De shopper kan producten hierdoor eenvoudig vinden, er is altijd voldoende voorraad en er wordt een optimaal rendement behaald. 


Verder:

✅ Ben je nieuwsgierig en maak je je makkelijk zaken eigen;

✅ Communiceer je helder en durf je daadkrachtig op te treden;

✅ Heb je oog voor details en krijg je graag de onderste steen boven;

✅ Ben je in het bezit van een afgeronde HBO opleiding en heb je affiniteit met (Food)Retail;

✅ Woon je bij voorkeur centraal in Nederland.


Arbeidsvoorwaarden

 In ruil voor al het moois dat jij met je meebrengt teken je een jaarcontract voor 32-40u/week, direct in dienst bij CT Company. Je ontvangt een salaris van EUR 2600-2800 (obv. 40u) en kunt hybride gaan werken. Je zult deels vanuit huis en deels bij een retail-klant werken. Wekelijks ben je in ieder geval 1x op het kantoor in Amersfoort aanwezig, waar je gecoached en begeleid wordt door een senior collega. 


Het sollicitatieproces


En nu?


Maakt bovenstaande je (terecht!) enthousiast? Neem contact met ons op of laat je gegevens achter. Dan nemen wij zsm. contact met je op om je meer te vertellen en jou beter te leren kennen!


Krijn Brandwijk (Recruitment Lead)

✉️krijn@ivorenwachters.nl 📞+31 611286935


Daphne de Bois (Recruitment Consultant)

✉️daphne@ivorenwachters.nl 📞+31 621928570of