Overslaan naar content

Category Management retailhoofdkantoor

  • Amersfoort
€ 2.600 - € 4.000 per maandRetail Services

Functieomschrijving

Ben jij recent afgestudeerd en op zoek naar een Category Management hoofdkantoorbaan, direct in dienst bij onze partners in de retail of FMCG branche? 


Of heb jij al 1-4 jaar Retailervaring op zak en ben jij toe aan een volgende stap? Ook op dit vlak hebben wij openstaande vacatures, bijvoorbeeld als Jr. Category Manager. Ook bieden we je de optie bij één van onze partners aan de slag te gaan als specialist/consultant, werkend aan een van de projecten op een retailhoofkantoor en jezelf zo ontwikkelen tot een ultieme retailprofessional met kennis van Category Management, Trade Marketing, Business Analytics, etc.


Met onze Young Professional Service hebben wij 15 jaar ervaring in het verbinden van Young Professionals met onze opdrachtgevers. Wij helpen ook jou graag te ontdekken waar je ambities en interesses liggen, of denken met je mee over een volgende stap in je carrière. Laat je gegevens eenvoudig achter en wij nemen binnen 48u contact op om vrijblijvend telefonisch met je kennis te maken!

Vereisten

✅ Je hebt 0 tot 4 jaar werkervaring in de Retail of FMCG branche;

✅ Je beschikt over een (bijna) afgeronde HBO of WO opleiding, bij voorkeur in een commerciële richting;

✅ Je hebt de ambitie jezelf - direct in dienst bij een van onze partners - verder te ontwikkelen op een van de volgende vakgebieden:

  • Category Management;
  • Inkoop;
  • Trade Marketing;
  • Space Management;
  • Business Analyse.


Waarom Ivoren Wachters?


⭐ Wij bieden persoonlijke service en kijken graag mee welke carrièremogelijkheden bij jouw ambities passen;

⭐ Wij beschikken over een groot Retail netwerk door heel het land;

⭐ Via ons kun je sneller een kijkje in de keuken krijgen van een grote (supermarkt)retailer.


Wij helpen jou graag verder!


Behoefte aan een (online) oriënterend gesprek om de mogelijkheden te ontdekken? Neem dan contact op met een van onze recruiters. Samen bespreken we wat het beste bij jou past en waar mogelijkheden liggen.


Krijn Brandwijk (Recruitment Lead)

✉️krijn@ivorenwachters.nl 📞+31 611286935


Daphne de Bois (Recruitment Consultant)

✉️daphne@ivorenwachters.nl 📞+31 621928570Arbeidsvoorwaarden

 In ruil voor al het moois dat jij met je meebrengt teken je een jaarcontract voor 32-40u/week, direct in dienst bij een van onze partners in de Retail of FMCG. Je ontvangt een salaris van EUR 2600-4000 (obv. 40u, afhankelijk van je werkervaring) en kunt hybride gaan werken. 


Het sollicitatieproces


En nu?


Maakt bovenstaande je (terecht!) enthousiast? Neem contact met ons op of laat je gegevens achter. Dan nemen wij zsm. contact met je op om je meer te vertellen en jou beter te leren kennen!

of