Skip to content

Assistent Category Manager – Coop

Velp€ 2.700 - € 2.900 per maandRetail Services

Functieomschrijving

Onderhandelen, klantgericht, analytisch, drie woorden die de functie Assistent Category Manager omschrijven. De afdeling Category Management is de belangrijkste schakel als het gaat om het productassortiment in de winkels. Als Assistent Category Manager heb je een belangrijke coördinerende, ondersteunende en adviserende rol, zowel binnen het servicekantoor, de winkels als richting de externe leveranciers.


Hoe zal je werkweek eruit zien?

  • Je zal de Category Manager ondersteunen bij het analyseren, uitwerken en vastleggen van alle commerciële activiteiten (promoties, nieuwe assortimenten, product- en prijsmutaties en up-to-date schappenplannen);
  • Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor allerlei inhoudelijke vragen van het servicekantoor (afdeling Prijs- en Promotie, Spacemanagement, Datamanagement en de Helpdesk) en de winkels.


Organisatie en het team

Bij Coop staat samen centraal en is samen leuker dan alleen! Daarom is samen en samenwerken belangrijk voor Coop als organisatie.

Je zal toegevoegd worden aan het Category Management team. Binnen dit team leren je collega’s graag van elkaar, zijn ze open, hebben ze wederzijds vertrouwen en werken ze goed samen om het gewenste doel te behalen.

Vereisten

Naast dat je positief bent ingesteld en dat ook meeneemt naar de werkvloer:

✅Heb je een afgeronde (commerciële) HBO/WO opleiding;

✅0-2 jaar relevante ervaring binnen een retail of FMCG organisatie;

✅Heb je geen moeite om zelfstandig te werk te gaan;

✅Ben je ondernemend en durf je initiatief te nemen;

✅Ben je handig met Excel en weet je conclusies te trekken uit data;

✅Supermarkt winkelervaring is een pré;

✅Ben je in het bezit van een rijbewijs en bij voorkeur in bezit van een auto.


Waar kom je te werken?

Je komt 2-3 dagen in de week te werken op het hoofdkantoor in Velp en de rest vanuit huis. Ook is er de mogelijkheid soms op het Plus hoofdkantoor in Utrecht te werken. Je start z.s.m. op uitzendbasis met een overeenkomst voor 3 maanden en een salaris tussen de €2.700 en €2.950 bruto per maand gebaseerd op een werkweek van 40 uur.


Het sollicitatie proces


Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature?! Solliciteer dan direct en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.


Krijn Brandwijk (Recruitment Lead)

✉️krijn@ivorenwachters.nl 📞+31 611286935


Daphne de Bois (Recruitment Consultant)

✉️daphne@ivorenwachters.nl 📞+31 621928570
of